CAN WE EAT VOOR EN DOOR DE HORECA

Can We Eat is hét online bestelsysteem voor restaurants, cafetaria’s, pizzeria’s, lunchrooms en alle andere eetgelegenheden. 

We zijn ontstaan door de vraag vanuit de branche, in samenwerking met diverse horecapartners ontwikkeld en uitgebreid getest in de praktijk. Het resultaat? Een zeer gebruiksvriendelijk systeem, dat ook nog eens superbetaalbaar is en eenvoudig te koppelen is aan elke website. Bovendien kun je het perfect laten aansluiten op de huisstijl van je bedrijf, waardoor klanten snel en eenvoudig kunnen bestellen in een voor hen herkenbare en dus vertrouwde omgeving. 

Hoe gemakkelijker je het je klanten maakt om te bestellen, hoe sneller ze dit ook daadwerkelijk zullen doen. Hierdoor kan je omzet met het gebruik van Can We Eat een enorme boost krijgen. En het systeem is niet alleen ideaal voor de klanten, maar ook voor jezelf. Het is eenvoudig te beheren en het zorgt voor extra overzicht, dat ook nog eens altijd up-to-date is. 

Jij bepaalt de keuzes die de klant heeft! Hierdoor kun je je tijd effectief indelen, wat veel stress voorkomt. En we weten allemaal: ‘Tijd is geld!’

SIMPLY ORDER ONLINE

Doordat Can We Eat een online systeem is, kun je overal ter wereld inloggen. Dus ook wanneer je even niet op de zaak bent. Je behoudt overzicht en hebt de mogelijkheid om iets te wijzigen of zelfs tijdelijk even uit te zetten wanneer je bijvoorbeeld misgrijpt bij de groothandel.Het systeem is geschikt voor alle devices. Dus zowel op je telefoon of tablet als op de computer of laptop kun je met Can We Eat uit de voeten. En alsof dat nog niet genoeg gemak is, is het ook eenvoudig te koppelen aan vrijwel elke bonprinter of ieder scherm, zodat de bestelling op het juiste tijdstip rechtstreeks in de keuken of achter de bar terechtkomt.

Je stelt zelf in wat de keuken aankan, en het systeem maakt de planning. Zo hoeft de klant dus nooit meer langer te wachten dan nodig is.

Wordt het toch onverwachts wat drukker, door bijvoorbeeld een grote groep die binnenloopt? Dan zet je met één druk op de ingebouwde ‘panic button’ de orders tijdelijk stop, totdat de keuken weer helemaal bij is.

Op het Can We We Eat systeem kun je bouwen.

CanWeEat

Bestel systeem
99
p/mnd
 • incl. hosting
 • Bestel systeem
 • Voordelige tarieven
Meest gekozen

Nog geen website?

Het Can We Eat systeem incl basis site
149
p/mnd
 • incl. hosting
 • Bestel systeem
 • Eigen basis website
 • Voordelige tarieven

Nog geen website?

Het Can We Eat systeem incl luxe site
199
p/mnd
 • incl. hosting
 • Bestel systeem
 • Eigen luxe website
 • Voordelige tarieven

SIMPLY ORDER ONLINE

Ons systeem werkt simpel en overzichtelijk, waardoor iedereen er op een prettige manier mee kan werken. Plaats de menukaart in slechts een paar eenvoudige stappen online. Pas de uitstraling naar wens aan, zodat deze perfect aansluit op de huisstijl van je bedrijf. De klant komt hierdoor terecht in een voor hen herkenbare en vertrouwde omgeving. Upload eenvoudig nieuwe foto’s of maak menukaart aanpassingen die aansluiten op het seizoen. Kortom, een kind kan de was doen.

Gebruiksvriendelijk

Het Can We Eat systeem is super gebruiksvriendelijk! Zowel het bestelgedeelte voor de klanten, als het beheerssysteem voor jezelf. Zonder enige ervaring kun je direct aan de slag. En wanneer je er even niet uitkomt, staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Flexibel

Can We Eat is een compleet en vooral flexibel systeem, want elke horecagelegenheid werkt natuurlijk op zijn eigen manier. Je stelt zelf in wat je je klanten wilt bieden, zodat je als restaurant uitstekende service kunt blijven garanderen. Het wordt zowel voor het restaurant als voor de klanten alleen maar makkelijker.

Continu in beweging

De markt staat niet stil en Can We Eat natuurlijk ook niet! We houden ons continu bezig met de nieuwe ontwikkelingen binnen de branche en we luisteren naar de wensen van onze klanten. Zo ben je ervan verzekerd dat ons systeem altijd up-to-date is en perfect blijft aansluiten op je bedrijf.

© Copyright 2022. Designed and Developed by Cannewe Media Solutions
X