Creatieve diensten

Als reclamebureau bieden wij een breed scala aan producten, begin bij het begin en groei door tot het complete plaatje.

Huisstijlen

Een logo ontwerp, visitekaartje en briefpapier, we laten je klanten zien wie je bent. Je huisstijl wordt bewaakt in al je uitingen, je klanten zullen je herkennen, onthouden en blijven terugkomen.

DTP

Van ontwerp tot realisatie. We ontwerpen en begeleiden je DTP projecten zover als jij wilt. We brengen je in contact met de juiste drukkers of nemen het compleet uit handen.

Design

Wij vertalen je design en webdesignwensen in een exclusieve uitstraling. Je klanten zullen zien waarom jij de juiste keuze bent.

Copywriting

Promotionele en SEO geschikte teksten maken het verschil. Wij schrijven de klanten naar waar jij ze hebben wilt.

Marketing

Wie is je doelgroep, en hoe ga je deze doelgroep bereiken? Wij nemen je graag aan de hand en wijzen je de weg!

UI design

Haal het maximale uit je website en webshop met een unieke en opvallende uitstraling gecombineerd met optimaal gebruiksgemak, zowel voor je bedrijf als voor je klanten.

E-commerce mogelijkheden

Cannewe heeft de E-Commerce oplossing voor jou! Of je nu een kleine startende ondernemer of een grote multi national bent, wij bieden een webshop die bij jou en je bedrijf past. Het opzetten van een basic webshop of maatwerk oplossingen, debugging of ontwikkeling van add-ons en plug-ins Cannewe doet het allemaal.

Dé marktleider in open-source E-commerce oplossingen. Zeer geschikt voor grote webshops die volume moeten verwerken. Met een High-End Magento systeem wordt het serieus ondernemen. 

De ideale E-commerce oplossing voor de startende ondernemer. Een gebruiksvriendelijk en solide webshop oplossing met grote mogelijkheden tot maatwerk en uitbreiding..

Technische diensten

Door de uitstekende technische expertise van Cannewe is geen uitdaging ons te groot. Wij zijn specialist in o.a. Magento en WordPress, maar wij spreken elke programmeertaal. Maak het pakket helemaal af met een zeer kwalitatief hosting pakket. Alles onder één dak met garantie voor kwaliteit en uitstekende service.

Magento 2

Specialist in het opzetten, debuggen en ondersteunen van Magento 2. Cannewe ontwikkelt Plug-ins en multistore environments voor Magento.

WordPress

Veelzijdig, laagdrempelig en voordelig. Met WordPress systemen kun je alle kanten op. Website, Webshop of blog. Wij leveren het.

Cannewe CMS

Naast Magento en WordPress heeft Cannewe een eigen in-house CMS ontwikkeld. Laat je door ons adviseren welke oplossing voor jou de juiste is.

Hosting

Volledig geoptimaliseerde omgevingen welke het allerbeste bieden voor je wensen en eisen. Hoogwaardige en moderne apparatuur. Alles onder één dak.

App development

Een app laten ontwikkelen? Wij hebben alle expertise in huis om kwalitatieve apps te maken. Wij gaan graag samen rond de tafel om jouw wensen voor een app te bespreken.

Programming

Volledig unieke oplossingen of loop je nog tegen problemen aan in koppelingen met bestaande software. Neem contact met ons op, wij kunnen je verder helpen.

Zorgeloos

Met de modernste technieken werken
© Copyright 2022. Designed and Developed by Cannewe Media Solutions
X