RDOL.nl

Raam Decoratie op Locatie

Maximaal scoren in Google vraagt om o.a. de juiste fundering. Daarom is voor RDOL.nl de unieke Cannewe Core techniek ingezet om maximale website prestaties te garanderen. Voeg daar een stijlvol design, op maat verzorgde content en fotografie aan toe en de basis voor succes is gelegd.

PEDISANNE

Pedicure & manicure

Met het openen van een nieuwe salon in Geldrop was Pedisanne op zoek naar een nieuw logo met bijhorende grafische en online uitingen. 

GASTROHUYS

Luxe dineren in een ontspannen sfeer

Gastrohuys is het nieuwe gastronomische restaurant in Geldrop. Op zoek naar een uitstraling die past bij de jarenlange ervaring in sterrenrestaurants door Nederland.

NOOMA FASHION

Redefined Fashion

Een nieuwe eigentijdse branding en online verkoop portaal waren de wensen van Nooma Fashion. 

Del Limone

Authentieke Italiaan

Del Limone was op zoek naar een oplossing voor het online bestellen. Bij de bestaande aanbieders liepen ze tegen teveel beperkingen aan en i.s.m. Del Limone heeft Cannewe het Can We Eat online order systeem ontwikkeld.

Heerenhuys23

Jubileum campagne

Cannewe werkt al vanaf de opening samen met Heerenhuys23 en recent hebben we de campagne voor het 5-jarig jubileum mogen verzorgen. Heerenhuys23 blijft in beweging ook tijdens de Corona crisis.

Euratainer

Ontmoet het nieuwe team

De oprichter van Euratainer gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Ook het nieuwe team kiest voor een samenwerking met Cannewe. Samen stomen we het bedrijf klaar voor nieuwe uitdagingen.

Taverna Nikos

Refreshed online

Cannewe heeft na een gezellige kennismaking dit geweldige Griekse familie bedrijf in zijn hart gesloten. We kregen de mooie uitdaging om het authentieke bedrijf de uitstraling te geven die het verdiend. 

Zorgeloos

Met de modernste technieken werken
© Copyright 2022. Designed and Developed by Cannewe Media Solutions
X