CWP-blok1-L

BEHEER EENVOUDIG JE WEBSHOP

Met onze overzichtelijke dashboards en beheerprogramma's houdt je zelf eenvoudig je eigen shop bij.

 • Full support

  Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden

 • AI-integratie

  Profiteer nu al van de integratie van de Kunstmatige intelligentie in de webshop van CanWeShop.

 • Hosting included

  Bij elk CWS pakket zit hosting en beheer van je domeinnaam inbegrepen.

 • Bespaar op je kosten

  Cannewe kan je zeer voordelige iDeal tarieven bieden.

Waar wacht je op?

Stel al je vragen aan ons, wij zoeken graag samen naar een oplossing

CWS-blok1-S
Écht goedkoop betalen

Lees hier hoe Cannewe je kosten bespaart

Canweshop biedt meer... en zonder grote investeringen

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  Een website die gemakkelijk te navigeren is. Een duidelijke en intuïtieve gebruikersinterface, eenvoudige navigatie en een gestroomlijnd afrekenproces zijn essentieel.

 • Betrouwbaarheid en Veiligheid:

  Een veilige en betrouwbare betalingsgateway, SSL-certificaten en duidelijke privacy- en retourbeleidsregels dragen bij aan het opbouwen van vertrouwen.

 • Snelle laadtijd:

  Een snelle website is cruciaal. Lange laadtijden kunnen leiden tot frustratie, slechte waardering bij Google en het verlaten van de website door de klant.

 • Promoties:

  Klanten waarderen aantrekkelijke aanbiedingen, kortingen, loyaliteitsprogramma's en gratis samples. Dit kan hen stimuleren om extra aankopen te doen.

CWS-vrouw-comp
CWE-comp

De waarde van een goed design

Uiteraard straalt een mooie website af op je bedrijf. Of je betrouwbaar oogt of juist niet wordt al in eerste fase bepaald door de uitstraling van je website. Klopt het met de verwachtingen, ziet alles er fris of krachtig uit. Maar zeker ook is het ontwerp gebruiksvriendelijk. Staat alles op de juiste positie, gebruik je de juiste kleuren en afbeeldingen.

Komen je USP en triggers goed naar voren? Al deze zaken worden door een goed UI & UX design bewaakt. Canweshop biedt de mogelijkheid om met onze basis templates te werken of wil je een ontwerp helemaal voor jou en je klanten op maat gemaakt? Alles kan.

Ai & Techniek van Cannewe

CWS-techniek

Cannewe Core

Ruim 10 jaar ontwikkeling is er in de Cannewe Core techniek geïnvesteerd. Het resultaat? Een bijzonder schone code die met baanbrekende innovaties garant staat voor stabiliteit, snelheid en uniformiteit. Hierdoor kun je met een Cannewe product bouwen aan een toekomst zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat er elke 3-4 jaar een grote update aan komt. De Cannewe Core is namelijk altijd up to date.

Of je nu een Webshop, Kassasysteem of Horeca bestelsysteem van Cannewe afneemt je bent altijd gegarandeerd up to date!

Daarnaast zorgt de schone code voor een ongekend snelle laadsnelheid van je website waardoor de klant er lekker natuurlijk doorheen bladert en jij profiteert van veel betere zoekresultaten dan bij een concurrent systeem.

CWS-Techniek2

Cannewe Ai Integratie

Ai (Artificial Intelligence ofwel kunstmatige intelligentie) biedt vele voordelen voor webshops, wat leidt tot verbeterde efficiëntie, klanttevredenheid en bedrijfsgroei. Wij hebben standaard in al onze webshops Ai ondersteunende SEO tools zitten die je een voorsprong geven t.o.v. je concurrentie.

Ai kan verder ook ondersteuning bieden in oa:

 • Personalisatie van de klantervaring
 • Klantenservice
 • Voorraadbeheer
 • Prijsstrategie
 • Fraudepreventie
 • Geoptimaliseerde advertenties
 • Voorspellende analyse
 • Verbeterde zoekervaring

Sneller is veel beter!

De unieke Cannewe-Core zorgt voor een snelheid van je websop op mobiel en desktop die je alleen van de allergrootste mag verwachten. En dit geeft jou een voorsprong in de zoekresultaten. Onze hoogwaardige en geoptimaliseerde servers werken (i.c.m. zeer innovatieve codering) ervoor dat de site altijd maximaal presteert.

100procent
CWS-iphone

Betaal oplossingen

Op Canweshop kun je elke betaalmethode koppelen, individuele banken of via bestaande Payment Providers zoals MultiSafePay. Cannewe heeft met MultiSafePay een unieke samenwerking opgezet, het Cannewe Collectief. Hierbij werken al onze klanten samen om de meest voordelige tarieven voor een iDeal transactie aan te bieden zonder abonnementskosten, en dat scheelt behoorlijk.

Hierdoor bespaart elke Cannewe klant tot wel € 0,25 ct per iDeal transactie en dat tikt aan.

Webshop prijzen

ACTIVE SUPPORT

Bij Cannewe bieden we meedere pakketten voor support. Indien gewenst zijn we zelfs 24/7 bereikbaar voor vragen en support. Uiteraard kun je ons tijdens kantooruren eenvoudig bereiken via Telefoon of e-mail.

SLA-upgrade